Εγγραφή | Χάσατε τον κωδικό;

Forum
Κάτω

* Πληροφορίες χρήστη Αρχική | Ημερολόγιο | Σύνδεση | Εγγραφή
23 Μάιος 2013, 20:55:42

+  DPGR Virtual Community  

Σελίδες: 1 ... 413 414 415 416 417 [418] |   Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Έγχρωμη Καλλιτεχνική Φωτογραφία  (Αναγνώστηκε 500671 φορές)
lexluthor και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Samson
Michael Golovanis
Συνδρομητής
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας

Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6255 στις: Σήμερα στις 19:55:24 »

Ο.κ. Σε πείραξε που τσίμπισα μια από το πλήθος εδώ μέσα; Αν σ' έθιξε και δεδομένου του κανόνα που μας διευκρίνησε ο Nikiforos δε θα έπρεπε να ποστάρεις εδώ. Δε νομίζεις;
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, απλά τσίμπισα μια από τις τελευταίες. Και για να μη μείνεις παραπονεμένος σχετικά με το "άχρηστο"σχόλιό μου και για να μη θεωρηθεί μονολεκτικό σκουπίδι δες το έτσι:

Η φωτογαφία που διάλεξα δε μου αρέσει γιατί δεν έχει κάποιο στοιχείο που να παρακινεί κάτι έντονα σε μένα. Τόσο το ανέκφραστο και πεζό σώμα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το καρέ, όσο και η σούπα από χρωματιστά σχέδια στο τοίχο μπροστά δε συνθέτουν κάτι το ξεχωριστό και δε περνούν κανένα μήνυμα ώστε να θεωρηθεί πως αλληλεπιδρά με το θεατή.

Σ' ευχαριστώ!

Έλα τώρα που με "τσίμπησες" κιόλας!!!
Έσένα προστατεύω για να πείς σωστά αυτό που θες να πείς αλλά το σωστό (κατά τη γνώμη μου) ήταν να πείς αυτό :
Παράθεση
Η φωτογραφία που διάλεξα δε μου αρέσει γιατί δεν έχει κάποιο στοιχείο που να παρακινεί κάτι έντονα σε μένα. Τόσο το ανέκφραστο και πεζό σώμα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το καρέ, όσο και η σούπα από χρωματιστά σχέδια στο τοίχο μπροστά δε συνθέτουν κάτι το ξεχωριστό και δε περνούν κανένα μήνυμα ώστε να θεωρηθεί πως αλληλεπιδρά με το θεατή.
και στη συνέχεια δε νομίζω ότι έχει θέση μέσα στο νήμα όπως και (Α), (Β),(Γ) κλπ και ξεχωρίζω τις (1), (2), (3).κλπ.

Τέλος να προτείνεις ότι καλό θα ήταν όσοι εκτιμούν ότι το νήμα μπουκώνει αδικαιολόγητα να ζητήσουν φίλτρο curation για να βελτιωθεί η επιλογή.

Υ.Γ. Έχω βάλει άλλες τρείς φωτογραφίες ε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 20:02:50 από Samson » Καταγράφηκε
zanxion
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας

... the faculty of imagination ...

Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6256 στις: Σήμερα στις 20:32:43 »

Να πω πως έχεις αυτή τη φορά αφοπλιστικό δίκιο; Σ' ευχαριστώ πάντως που μ' αντιμετωπίζεις έτσι κι όχι με δίκαννο όπως κάποιους άλλους σε άλλα νήματα!  thumbs up
Καταγράφηκε

--- Blog ---
http://photographiagr.wordpress.com/
--- Ever lasting analogues ---
Canon A-1, 50mm FDn f/1.8
Canon F-1n, AE Viewfinder FN, 50m FD f/1.4 S.S.C.
Canon F-1 (old),  50m FD f/1.8 S.C.
Nikon FM3A, Micro-Nikkor 105mm f/2.8s, E 36-72mm  f/3.5s Zoom, E 75-150 mm f/3.5s Zoom (my ever-lasting love).
Olympus OM-10, manual adaptor, G.Zuiko AUTO-W 50mm f/1.4, Makinon 28mm f/2.8.
Olympus 35RC, Kodak EK100 (just for the looks), Sokol 2, Fed Mikron 2, Kiev-3 Jupiter 8, Kiev-4 Jupiter-8M, Zorki-10
--- And of course Digitals ---
Nikon D90, Nikor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR, AF Nikkor 50mm f/1.8D.
Σελίδες: 1 ... 413 414 415 416 417 [418] |   Πάνω
Μεταπήδηση σε: