Ο.κ. Σε πείραξε που τσίμπισα μια από το πλήθος εδώ μέσα; Αν σ' έθιξε και δεδομένου του κανόνα που μας διευκρίνησε ο Nikiforos δε θα έπρεπε να ποστάρεις εδώ. Δε νομίζεις;
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, απλά τσίμπισα μια από τις τελευταίες. Και για να μη μείνεις παραπονεμένος σχετικά με το "άχρηστο"σχόλιό μου και για να μη θεωρηθεί μονολεκτικό σκουπίδι δες το έτσι:
Η φωτογαφία που διάλεξα δε μου αρέσει γιατί δεν έχει κάποιο στοιχείο που να παρακινεί κάτι έντονα σε μένα. Τόσο το ανέκφραστο και πεζό σώμα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το καρέ, όσο και η σούπα από χρωματιστά σχέδια στο τοίχο μπροστά δε συνθέτουν κάτι το ξεχωριστό και δε περνούν κανένα μήνυμα ώστε να θεωρηθεί πως αλληλεπιδρά με το θεατή.
Σ' ευχαριστώ!
Έλα τώρα που με "τσίμπησες" κιόλας!!!
Έσένα προστατεύω για να πείς σωστά αυτό που θες να πείς αλλά το σωστό (κατά τη γνώμη μου) ήταν να πείς αυτό :
Η φωτογραφία που διάλεξα δε μου αρέσει γιατί δεν έχει κάποιο στοιχείο που να παρακινεί κάτι έντονα σε μένα. Τόσο το ανέκφραστο και πεζό σώμα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το καρέ, όσο και η σούπα από χρωματιστά σχέδια στο τοίχο μπροστά δε συνθέτουν κάτι το ξεχωριστό και δε περνούν κανένα μήνυμα ώστε να θεωρηθεί πως αλληλεπιδρά με το θεατή.
και στη συνέχεια δε νομίζω ότι έχει θέση μέσα στο νήμα όπως και (Α), (Β),(Γ) κλπ και ξεχωρίζω τις (1), (2), (3).κλπ.
Τέλος να προτείνεις ότι καλό θα ήταν όσοι εκτιμούν ότι το νήμα μπουκώνει αδικαιολόγητα να ζητήσουν φίλτρο curation για να βελτιωθεί η επιλογή.
Υ.Γ. Έχω βάλει άλλες τρείς φωτογραφίες ε...