Εγγραφή | Χάσατε τον κωδικό;

Forum
Κάτω

* Πληροφορίες χρήστη Αρχική | Ημερολόγιο | Σύνδεση | Εγγραφή
19 Μάιος 2013, 06:34:13

+  DPGR Virtual Community  
| | | | |-Ξένοι Φωτογράφοι (Συντονιστής: noe)

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] |   Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Antoine D'Agata  (Αναγνώστηκε 18012 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mitsos1
Συνδρομητής
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας

dimitris apostolos

Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #105 στις: 21 Νοέμβριος 2011, 21:50:08 »

Nikos K, παρολο που συνεχιζεις να κρινεις σχολια και σχολιαστες (και να μην λες την δικια σου φωτογραφικη αποψη) χαιρομαι. παιρνω τροφη απο καθε σχολιο.
ειναι ευκολο εκμεταλλευομενοι φωτογραφους μεγαλους αλλα και μικρους να (νομιζουμε οτι) κερδιζουμε θεωρητικα. γιατι πρακτικα..  Tongue
ξερω οτι παραβαινω ορους του dpgr με την προσωπικη επιθεση που κανω, αλλα δεν δεχομαι (οχι εγω-ειμαι συνηθισμενος) να προσβαλλονται μεσα σε ενα ξαφνικο σχολιο, ολοι οι σχολιασαντες. με τους οποιους συνηθιζω να τσακωνομαι  Smiley σεβομενος ομως τουλαχιστον την διαφορετικη σκεψη τους.

φυσικα και θα σ' απαντησω με ''φωτογραφικη λογικη''.
δεν ειμαι τελειος, ουτε θα γινω ποτέ. αυτο που προσπαθω ειναι να γινω καλυτερος.
οταν ειπα ο,τι εγραψα (και σωστα ανεφερες), ειχα μπει στο τρυπακι να κρινω μεμονωμενες φωτογραφιες του d'agata. δεν χρειαστηκε πολυς καιρος να συνειδητοποιησω οτι λειτουργησα λαθος.
και καταλαβα τί? οτι ο ανθρωπος dagata εχει ξεπερασει τις φωτογραφιες του. μικρη σημασια εχουν πια αυτες. η φωτογραφια ειναι απλα η αφορμη μιας ενασχολησης (οποιασδηποτε ενασχολησης) για να μας κανει καλυτερους(?) πιο ενδιαφεροντες προς τον ιδιο τον εαυτο μας(?) πιο ζωντες τουλαχιστον (χωρις ερωτηματικο)..

θα στο πω πιο λιανά. εγω καταλαβαινω και συνειδητοποιω  τα λαθη μου. εσυ?
τι ακριβως μας λες? αν και δεν στο κρυβω, δυσκολα θα με βαλεις στο τρυπακι να σε ανταπαντησω.
αλλα ειμαι εκ φυσεως αισιοδοξος Smiley

EDIT
θα συμφωνησω για αλλους λογους.
οι ιοι ειναι προς μελετη ωστε να μην εξελιχτουν.

« Τελευταία τροποποίηση: 21 Νοέμβριος 2011, 22:27:33 από mitsos1 » Καταγράφηκε

Nikos K
*
Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #106 στις: 22 Νοέμβριος 2011, 03:41:20 »

Nikos K, παρολο που συνεχιζεις να κρινεις σχολια και σχολιαστες (και να μην λες την δικια σου φωτογραφικη αποψη) χαιρομαι. παιρνω τροφη απο καθε σχολιο.
ειναι ευκολο εκμεταλλευομενοι φωτογραφους μεγαλους αλλα και μικρους να (νομιζουμε οτι) κερδιζουμε θεωρητικα. γιατι πρακτικα..  Tongue
ξερω οτι παραβαινω ορους του dpgr με την προσωπικη επιθεση που κανω, αλλα δεν δεχομαι (οχι εγω-ειμαι συνηθισμενος) να προσβαλλονται μεσα σε ενα ξαφνικο σχολιο, ολοι οι σχολιασαντες. με τους οποιους συνηθιζω να τσακωνομαι  Smiley σεβομενος ομως τουλαχιστον την διαφορετικη σκεψη τους.

φυσικα και θα σ' απαντησω με ''φωτογραφικη λογικη''.
δεν ειμαι τελειος, ουτε θα γινω ποτέ. αυτο που προσπαθω ειναι να γινω καλυτερος.
οταν ειπα ο,τι εγραψα (και σωστα ανεφερες), ειχα μπει στο τρυπακι να κρινω μεμονωμενες φωτογραφιες του d'agata. δεν χρειαστηκε πολυς καιρος να συνειδητοποιησω οτι λειτουργησα λαθος.
και καταλαβα τί? οτι ο ανθρωπος dagata εχει ξεπερασει τις φωτογραφιες του. μικρη σημασια εχουν πια αυτες. η φωτογραφια ειναι απλα η αφορμη μιας ενασχολησης (οποιασδηποτε ενασχολησης) για να μας κανει καλυτερους(?) πιο ενδιαφεροντες προς τον ιδιο τον εαυτο μας(?) πιο ζωντες τουλαχιστον (χωρις ερωτηματικο)..

θα στο πω πιο λιανά. εγω καταλαβαινω και συνειδητοποιω  τα λαθη μου. εσυ?
τι ακριβως μας λες? αν και δεν στο κρυβω, δυσκολα θα με βαλεις στο τρυπακι να σε ανταπαντησω.
αλλα ειμαι εκ φυσεως αισιοδοξος Smiley

EDIT
θα συμφωνησω για αλλους λογους.
οι ιοι ειναι προς μελετη ωστε να μην εξελιχτουν.

Aγαπητε δεν εχω προβλημα με την προσωπικη σας επιθεση.
Προφανως σαν φωτογραφος πρεπει να εισαστε καλος στην κατηγορια του αυτοπορτρετου αφου προφανως ταυτιστηκατε και αναγνωρισατε τον εαυτο σας με καποιον απο τους χαρακτηρες που αναφερω στο αρχικο μου ποστ.

Σαν αυτεπαγγελτο δικηγορο ομως ολων των υπολοιπων, συγχωρεστε με αλλα σας βρισκω απο μετριο εως λαικιστικα κακο... διεκρινα μελη με εξαιρετικη πενα και αποψη, μην τα αδικειται καθοτι διαθετουν εξαιρετικη ικανοτητα "αυτοαμυνας" στην περιπτωση που νιωσουν οτι διαφωνουν η οτι θιγονται.
Σαν φωτογραφο παντως πολλες απο τις εικονες σας που εχω δει κατα καιρους τις βρισκω απο πολυ καλες εως και εξαιρετικες (σοβαρολογω).
Χαιρομαι που νομιζεται πως μαθαινεται απο τα λαθη σας πιθανον να σας αποτρεψει στο μελλον απο παρομοια. Παρα ταυτα θα διαφωνησω και παλι μαζι σας, ο φωτογραφος δεν ξεπερνα τις εικονες του, ο φωτογραφος ειναι οι εικονες του και το μονο που εχει σημασια ειναι η εικονα.
Εγω αντιθετως με εσας συνειδητοποιω τα λαθη μου με την προυποθεση να εχουν προυπαρξει, σε αντιθετη περιτωση αδυνατω να τα εφευρω.
Στα υπολοιπα σας ειπα, εσεις εισαστε ο φωτογραφος, εγω ανηκω στο καφενειο (και ελπιζω να παραμεινω εκει).

Βλεποντας πως μπηκατε στον κοπο να διαβασετε προηγουμενες θεσεις μου, ελπιζω, θα διαπιστωσατε πως η κριτικη μου ειδικα σε νεοτερους μη επαγγελματιες φωτογραφους ειναι παντα καλοπροαιρετη, ελαστικη και συνηθως ενθαρρυντικη. Συνεπως θεμα "θεωρητικου κερδους"  οπως αναφερατε, η οποιουδηποτε αλλου κερδους δεν νομιζω πως υπαρχει.

Για να σας λυσω ομως και την απορια, οι λογοι που δεν ανεβαζω εικονες εδω ειναι μαλλον πολυ απλοι και ελπιζω  σεβαστοι.
1ον δεν γνωριζω τον τεχνικο τροπο οσο και αν αυτα σας φαινεται περιεργο. (αλλωστε μπαινω μαλλον σπανια εδω και κατα περιοδους ).
2ον δεν νιωθω την αναγκη κριτικης η παρουσιασης των εικονων μου.
3ον δεν πιστευω πως εχω να πω κατι με τις εικονες μου.

Μην παραλειπεται να αντιμετωπιζεται την φωτογραφια με σεμνοτητα .
Ελπιζω να σας καλυψα, αν οχι λυπαμαι. Ρεζερβουαρ..... χαιρετάω
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Νοέμβριος 2011, 03:57:24 από Nikos K » Καταγράφηκε
mitsos1
Συνδρομητής
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας

dimitris apostolos

Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #107 στις: 22 Νοέμβριος 2011, 08:38:58 »

σεβαστο και ειλικρινες το σχολιο σας εφ ολης της ''υπολοιπης'' υλης. (αλλα οχι σε σχεση με το θεμα του νηματος)
θα περιμενω με αγωνια και το φωτογραφικο σας σχολιο πανω στο θεμα ''antoine d'agata''.

θα μου επιτρεψεις να επιμεινω ως τοτε.
οταν ενας εν ζωη φωτογραφος θεωρει η θεωρηθει οτι επιασε κορυφη, ειναι μια τελειωμενη κατασταση. μανιεριζει το εργο του θεωρητικα και πρακτικα. ειναι σαν να εγινε ηδη αγαλμα στην μεση μιας πλατειας.
αν θεωρησω σωστη την αποψη ''ο,τι ηταν να πω το ειπα'' θα αναρωτηθω κι εγω με την σειρα μου ''τοτε γιατι συνεχιζεις να φωτογραφιζεις, γιατι μιλας και δεν αποσυρεσαι''.
για τον d agata μιλαω και οποιονδηποτε εν ζωη φωτογραφο.
για να το θεσω καλυτερα, συμφωνωντας μαζι σου. ο φωτογραφος ηταν οι εικονες του ως εκεινη την στιγμη.
ζωη να εχει ο ανθρωπος..
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Νοέμβριος 2011, 09:18:35 από mitsos1 » Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] |   Πάνω
Μεταπήδηση σε: