Εγγραφή | Χάσατε τον κωδικό;

 
Forum
Κάτω

* Πληροφορίες χρήστη Αρχική | Ημερολόγιο | Σύνδεση | Εγγραφή
26 Απρίλιος 2017, 17:05:19

  +  DPGR Virtual Community  
| | | | |-Διαγωνισμοί DPGR (Συντονιστές: Dr_Michael, noe)

Σελίδες: [1] 2 |   Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διαγωνισμός: «Εικόνες EURO 2008»  (Αναγνώστηκε 16800 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dr_Michael
Ιδρυτής του DPGR
Διαχειριστής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 10465


Panasonic LX3


Προφίλ WWW
« στις: 26 Μάιος 2008, 19:28:49 »
 


"Είναι φανταστικό τ’ ότι το ποδόσφαιρο είναι σε θέση να ενώσει ΅έσα σε ΅ια ΅έρα 
όλους τους ανθρώπους, πράγ΅α που οι πολιτικοί ΅άταια προσπαθούν... "

Otto Rehhagel

"Euro"
Μια παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία γράφεται κάθε τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Ευρώπης, ποτισμένη με ενθουσιασμό, πάθος, αγωνία, χαρές και πίκρες.
Μια ιστορία έντασης και συναισθημάτων... Που χαράσσονται στη μνήμη των φιλάθλων μέσα από τις εμπειρίες στα γήπεδα, τις περιγραφές και τις ιστορίες αγώνων, τους πανηγυρισμούς και την απογοήτευση, μα πάνω απ' όλα με μοναδικές εικόνες.
Εικόνες επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών φωτογράφων που δίνουν το στίγμα και το χρώμα περιγράφοντας τον παλμό και το συναίσθημα, την ποίηση και τη μέθεξη του ποδοσφαίρου.
Εικόνες που μένουν στο χρόνο και αναβιώνουν τις στιγμές και τη συγκίνηση...

Euro 2004.
H δική μας ιστορία, η δική μας νίκη, οι δικές μας εικόνες, εικόνες μιας ομάδας που μας έκανε περήφανους καιενός λαού που συντονίστηκε μαζί της ψυχικά και σωματικά σπρώχνοντάς την με την ενέργειά του στο θαύμα.

Και η ιστορία συνεχίζεται, με μια σελίδα που δεν έχει ακόμη γραφτεί...

Euro2008
Μαζί με την προσμονή και τις ελπίδες ας γίνει αυτή η γιορτή του ποδοσφαίρου η αφορμή και για ένα φωτογραφικό ταξίδι... ταξίδι που θα αποτυπώσει το παρόν και θα δώσει εικόνες στις μνήμες του μέλλοντος με τη δική σας ξεχωριστή ματιά.


TΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Το θέμα αυτού του διαγωνισμού είναι «Euro2008».
Το ζητούμενο από την κριτική επιτροπή είναι εικόνες και στιγμές από το Euro 2008 χωρίς κανένα περιορισμό. Από φάσεις αγώνων (μια διεκδίκηση μπάλας, ένα σκληρό τάκλιν, ένα σουτ, οι πανηγυρισμοί και η κατήφεια μετά την επίτευξη ενός γκολ) μέχρι φωτογραφικές στιγμές μιας παρέας που παρακολουθεί κάποιο αγώνα από το σπίτι. Σκηνές από τους οπαδούς των ομάδων που παρακολουθούν τους αγώνες, πολύχρωμες φορεσιές, οπαδούς ντυμένους με τις εθνικές τους σημαίες, την αγωνία και λύπη στα βλέμματα, τα πανηγύρια στις πλατείες, βαμμένα πρόσωπα... Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μετατρέψτε τις απλές καθημερινές ποδοσφαιρικές στιγμές σε μοναδικές εικόνες EURO 2008.
Παραλειπόμενα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Χαλαρές στιγμές στην προπόνηση πριν το παιχνίδι, παίχτες που κατεβαίνουν από τα πούλμαν και υπογράφουν αυτόγραφα, το τραγούδι των οπαδών σε μια πλατεία πριν την πορεία προς το γήπεδο, η μοναξιά ενός φιλάθλου στο αχανές στάδιο μετά από έναν αποκλεισμό, μια παρέα που παρακολουθεί κάποιο ματς από το σπίτι.

Για άλλη μια φορά, όπως και σε κάθε προηγούμενο (αλλά και επόμενο) διαγωνισμό του DPGR, το ζητούμενο είναι το φωτογραφικό ταξίδι και πολύ λιγότερο ο προορισμός, αν ως τέτοιος υποτεθεί πως είναι ένα υλικό έπαθλο.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ

1. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια Nikon D60 kit με το φακό, προσφορά της Nikon και αξίας € 620.2. Ο δεύτερος θα κερδίσει μια ψηφιακή κορνίζα KODAK EASYSHARE SV-710 , αξίας €95 και προσφορά του photoagora.3. Ο τρίτος θα κερδίσει έναν εκτυπωτή Canon Selphy CP-740, αξίας €79 και προσφορά του DPGR.4. Ο τέταρτος θα κερδίσει ένα τρίποδο Digipod Pro A2240 (114-138.6cm) αξίας €49 και προσφορά του DPGR.5. Ο πέμπτος θα κερδίσει μια ετήσια συνδρομή στο DPGR, αξίας €25 και προσφορά του DPGR.

Τα έξοδα ταχυδρομικής αποστολής των επάθλων, βαρύνουν τους νικητές.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Δευτέρα 26/5/2008 και η τελευταία ημέρα υποβολής συμμετοχής είναι η Τρίτη 8/7/2008.
Όλες οι υποβληθείσες φωτογραφίες θα βαθμολογηθούν από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τους:


με ίσο ποσοστό βαρύτητας ο καθένας. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στo www.dpgr.gr την Τρίτη 22/7/2008.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στον διαγωνισμό κάθε μέλος του dpgr.gr μπορεί να συμμετάσχει με μία μόνο φωτογραφία. Είναι υποχρεωτική η συνάρτηση της υποβολής συμμετοχής με την καταγραφή και αποστολή του ονοματεπώνυμου του μέλους, μέσω της σχετικής φόρμας. Η φόρμα πρέπει να συμπληρώνεται υποχρεωτικά προ της αποστολής, αλλιώς η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη. Διευκρινιστικά αναφέρουμε πως το ονοματεπώνυμο δεν αναιρεί την επιθυμητή για ορισμένους ανωνυμία του διαδικτύου. Το όνομα είναι γνωστό μόνο στη Διαχειριστική Ομάδα. Δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό ούτε οι Συντονιστές, ούτε η Καλλιτεχνική Ομάδα και εννοείται το ίδιο και για την ομάδα των κριτών.
Κατά τα λοιπά και συνήθη το μέγεθος των φωτογραφιών που υποβάλλονται δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 4 ΜΒ. Επιπλέον θα πρέπει η μέγιστη πλευρά να είναι μεγαλύτερη από 600 pixels και μικρότερη από 3000 pixels διαφορετικά η συμμετοχή θα θεωρείται άκυρη.
Σκαναρισμένες φωτογραφίες επιτρέπονται. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αλλάζουν και να τροποποιούν την συμμετοχή τους όσες φορές και όποτε θέλουν μέχρι την λήξη του διαγωνισμού (8/7/2008).
Ο/Η φωτογράφος θα πρέπει να έχει τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας που θα υποβάλει (κοινώς να είναι δικιά του/της). Για την παραλαβή του δώρου θα πρέπει να παρευρεθεί ο ίδιος ο νικητής και να επιδειχθεί η ταυτότητα του πρωτεύσαντος, όπως και η αρχική φωτογραφία στο πλήρες μέγεθός της. Σε περίπτωση σκαναρίσματος ο νικητής θα πρέπει να επιδείξει την φωτογραφία σκαναρισμένη σε τουλάχιστον 200dpi. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο και τρίτο νικητή.

Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία στον τομέα της φωτεινότητας, του κοντράστ, η μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, η κατάτμηση (crop) της πρωτότυπης και όλες γενικά οι επεμβάσεις που μπορούν κατ' αντιστοιχία να γίνουν και στον σκοτεινό θάλαμο. Δεν επιτρέπεται το μοντάζ (σύνθεση), η αφαίρεση στοιχείων της εικόνας και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) της εικόνας. Σε γενικές γραμμές δεν θα πρέπει οι συμμετοχές να κινούνται οριακά στην επεξεργασία. Το είδος και ποσοστό της επεξεργασίας δεν μπορεί να μετρηθεί με τη μεζούρα, οπότε το σημαντικό είναι απλά να μην γίνονται υπερβολές. Η επεξεργασία δηλαδή δεν θα πρέπει να είναι υπερβολική ή προκλητική. Για κάποιον που δεν γνωρίζει τα όρια και τις δυνατότητες του σκοτεινού θαλάμου καλύτερα να αποφεύγει ό,τι μπορεί. Η καλή φωτογραφία ΔΕΝ χρειάζεται στολίδια - οι πολλές επεμβάσεις που «ζητάει» μια φωτογραφία, τις συντριπτικά περισσότερες φορές είναι σημάδι της αδυναμίας της... Σε κάθε περίπτωση πάντως, ας θυμόμαστε πως όσο περισσότερη η κάθε είδους επέμβαση, τόσο περισσότερο φλερτάρουμε το όριο μηδενισμού λόγω επεξεργασίας. Τα πλαίσια, αν θεωρείτε ότι μπορούν να αναδείξουν τη φωτογραφία σας, δεν απαγορεύονται μεν αλλά δεν πρέπει να περιέχουν γραφικά.
Αποκλείονται συμμετοχές που έχουν βραβευθεί σε προηγούμενους διαγωνισμούς του DPGR. Μπορεί όμως να συμμετάσχει φωτογραφία που είχε υποβληθεί σε προηγούμενο διαγωνισμό του DPGR αλλά δεν έτυχε βράβευσης.
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους όρους και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού, να τον αναβάλλουν ή ακόμα και να τον ματαιώσουν εάν οι συμμετοχές δεν θεωρηθούν επαρκείς ή το επίπεδό τους δεν κριθεί ικανοποιητικό. Μετά το πέρας 3 μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού διαγράφονται όλες οι συμμετοχές εκτός από τις 21 πρώτες.
Σημειώνεται πως η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα κοινώς αποδεκτά ήθη και την ελληνική νομοθεσία κι έτσι η Κριτική Επιτροπή και οι Διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα της διαγραφής μιας τέτοιας φωτογραφίας και την ακύρωση της συμμετοχής.
Συμμετοχές που δεν πληρούν όλα τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα εισέρχονται εξ αρχής στον διαγωνισμό σύμφωνα με την τρέχουσα διαδικασία προέγκρισης.
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού δεν επιτρέπεται καμία μομφή, παρατήρηση, και αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, της κριτικής επιτροπής, των όρων και του θεσμού. Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων, των αποτελεσμάτων και της κριτικής επιτροπής. Δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρέμβαση για την έκβαση των αποτελεσμάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα γίνεται άμεσος και χωρίς ειδοποιήσεις αποκλεισμός του μέλους. Όσοι διαφωνείτε με τους όρους, την κριτική επιτροπή, και τη διενέργεια του θεσμού, παρακαλούμε μην συμμετάσχετε!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

         

Χορηγοί επικοινωνίαςhttp://www.sport24.grhttp://www.contra.gr
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Ιούνιος 2008, 13:15:56 από fractalbit » Καταγράφηκε

Αξιολόγηση μηνύματος (6):
Dr_Michael
Ιδρυτής του DPGR
Διαχειριστής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 10465


Panasonic LX3


Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: 26 Μάιος 2008, 21:29:00 »

Ενδεικτικές φωτογραφίες:


Τους οπαδούς:Tα παραλειπομενα


Τις προπονήσεις


Και τον αγωνιστικό χώρο/φάσεις.

Καταγράφηκε

gst
***
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 303


1 Φωτο = 1000 λεξεις


Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: 27 Μάιος 2008, 19:21:22 »

ωραιο και πρωτοτυπο το καινουριο θεμα του διαγωνισμου. εχω την εντυπωση ομως οτι ειναι λιγο... πως να το πω; νομιζω οτι απευθυνεται σε λιγους και οι οπαδοι που θα το ζησουν απο κοντα θα εχουν σιγουρα μια καλυτερη ευκαιρια  Wink μπορει και να κανω λαθος.
ευχομαι επιτυχια και εγω σε οσους παρουν μερος  Smiley
Καταγράφηκε
Dr_Michael
Ιδρυτής του DPGR
Διαχειριστής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 10465


Panasonic LX3


Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: 27 Μάιος 2008, 19:45:07 »

ωραιο και πρωτοτυπο το καινουριο θεμα του διαγωνισμου. εχω την εντυπωση ομως οτι ειναι λιγο... πως να το πω; νομιζω οτι απευθυνεται σε λιγους και οι οπαδοι που θα το ζησουν απο κοντα θα εχουν σιγουρα μια καλυτερη ευκαιρια  Wink μπορει και να κανω λαθος.
ευχομαι επιτυχια και εγω σε οσους παρουν μερος  Smiley

Αντιγράφω από τους όρους:

Παράθεση
φωτογραφικές στιγμές μιας παρέας που παρακολουθεί κάποιο αγώνα από το σπίτι, τα πανηγύρια στις πλατείες, βαμμένα πρόσωπα...

Καταγράφηκε

gst
***
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 303


1 Φωτο = 1000 λεξεις


Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: 27 Μάιος 2008, 19:49:52 »

ωραιο και πρωτοτυπο το καινουριο θεμα του διαγωνισμου. εχω την εντυπωση ομως οτι ειναι λιγο... πως να το πω; νομιζω οτι απευθυνεται σε λιγους και οι οπαδοι που θα το ζησουν απο κοντα θα εχουν σιγουρα μια καλυτερη ευκαιρια  Wink μπορει και να κανω λαθος.
ευχομαι επιτυχια και εγω σε οσους παρουν μερος  Smiley

Αντιγράφω από τους όρους:

Παράθεση
φωτογραφικές στιγμές μιας παρέας που παρακολουθεί κάποιο αγώνα από το σπίτι, τα πανηγύρια στις πλατείες, βαμμένα πρόσωπα...


ναι οκ, το καταλαβα αυτο.

αντιγραφω απο εμενα Grin
Παράθεση
και οι οπαδοι που θα το ζησουν απο κοντα θα εχουν σιγουρα μια καλυτερη ευκαιρια  Wink μπορει και να κανω λαθος.
Καταγράφηκε
vasilikos
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 2602Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: 27 Μάιος 2008, 20:14:41 »

ευτυχως Γιαννη,γιατι αν περιμενες τηλεφακιλες  χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο  χαιρετάω
Καταγράφηκε

NatK
’νευ Συνδρόμου
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1133


I'm sorry, Dave, I'm afraid I can't do that.


Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: 28 Μάιος 2008, 10:08:03 »

ευτυχως Γιαννη,γιατι αν περιμενες τηλεφακιλες  χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο  χαιρετάω

Ε, περιμένει δεν περιμένει νομίζω ότι θα έχουμε μπόλικες από δαύτες...  Grin
Καταγράφηκε

Open the pod bay doors, HAL.
fou
Υποστηρικτής
****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 138Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: 28 Μάιος 2008, 10:55:19 »

Δεν ξερω αν ειναι ακυρη η ερωτηση στο συγκεκριμμενο θεμα, αν ειναι, ας σβηστει.
Στα γηπεδα τι επιτρεπεται και τι οχι απο φωτογραφικο εξοπλισμο;
Μου ηρθαν τα εισητηρια απο ενα ματς του euro, και μαζι μου εστειλαν ενα ενημερωτικο που εχει μια λιστα (με εικονιδια) με το τι απαγορευεται να παρεις μαζι σου στο γηπεδο. Εχει και το εικονιδιο DSLR φωτογραφικης μηχανης. Παρακαλω οποιος ξερει κατι και εχει εμπειρια ας με βοηθησει.
Καταγράφηκε
dnik
***
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 218


Απορώ που το DPGR με έχει μέλος του


Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: 28 Μάιος 2008, 11:08:42 »

Δεν ξερω αν ειναι ακυρη η ερωτηση στο συγκεκριμμενο θεμα, αν ειναι, ας σβηστει.
Στα γηπεδα τι επιτρεπεται και τι οχι απο φωτογραφικο εξοπλισμο;
Μου ηρθαν τα εισητηρια απο ενα ματς του euro, και μαζι μου εστειλαν ενα ενημερωτικο που εχει μια λιστα (με εικονιδια) με το τι απαγορευεται να παρεις μαζι σου στο γηπεδο. Εχει και το εικονιδιο DSLR φωτογραφικης μηχανης. Παρακαλω οποιος ξερει κατι και εχει εμπειρια ας με βοηθησει.
Σε Euro δεν είχα την τύχη να πάω, αλλά όποτε πήγα στο εξωτερικό σε αγώνες, δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα...
Καταγράφηκε

Αξιολόγηση μηνύματος (1):
vmar
Συνδρομητής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 547

Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος του DPGR


Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: 28 Μάιος 2008, 12:00:53 »

Δεν ξερω αν ειναι ακυρη η ερωτηση στο συγκεκριμμενο θεμα, αν ειναι, ας σβηστει.
Στα γηπεδα τι επιτρεπεται και τι οχι απο φωτογραφικο εξοπλισμο;
Μου ηρθαν τα εισητηρια απο ενα ματς του euro, και μαζι μου εστειλαν ενα ενημερωτικο που εχει μια λιστα (με εικονιδια) με το τι απαγορευεται να παρεις μαζι σου στο γηπεδο. Εχει και το εικονιδιο DSLR φωτογραφικης μηχανης. Παρακαλω οποιος ξερει κατι και εχει εμπειρια ας με βοηθησει.
Σε Euro δεν είχα την τύχη να πάω, αλλά όποτε πήγα στο εξωτερικό σε αγώνες, δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα...

Σε προκριματικό του Euro στο ΟΑΚΑ, είχα μαζί μου φωτογραφικό σακίδιο με δυο dslr και τηλεφακούς. Η παρατήρηση που έκαναν ήταν για το μπουκαλάκι με το νερό που ήταν σφραγισμένο. Μου το άνοιξαν και πήραν το καπάκι. Huh Huh Huh

Για τις μηχανές δεν είπαν τίποτε, όπως δεν είχε πει τίποτε κανένας σε όλα τα event των Ολυμπιακών Αγώνων
Καταγράφηκε

Canon, EOS 40D, EF-S 10-22, EF 24-105 L IS, EF 50 f1.4, EF 100 macro, EF 135 L, EF 100-400 L  IS, 420 EX - IXUS 800 IS
Αξιολόγηση μηνύματος (1):
Αλέξανδρος
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 3579


Some say...


Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: 28 Μάιος 2008, 12:30:35 »

[off topic]
οπότε πάρτε μαζί ότι χαλασμένες και Π.Ε. κάμερες για....πολεμοφόδια
[/off topic] το μήνυμα θα καταστραφεί σε 10....9....8....

Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζω να μην παρασυρθούμε απο το "αθλητικό" κομμάτι αλλά να επικεντρωθούμε στο φωτογραφικό.
Εξάλλου πάντα οι πιο ενδιαφέρουσες, φωτογραφικά, εικόνες απο τέτοια γεγονότα είναι έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου.
Καταγράφηκε

Ο εξοπλισμός μου
-----------------------------------------------
Οταν πέφτει βόμβα στο Σύνταγμα, μαζεύουν τους συνήθεις υπόπτους.
Οταν πέφτει βόμβα στην οικονομία, τα μαζεύουν απο μας...
Nikiforos
Επίτιμο μέλος
****
Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 1917


Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: 28 Μάιος 2008, 12:45:20 »

Βρίσκω το θέμα εξαιρετικό, επίκαιρο και τολμηρό.
Θεωρώ ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακονίσουμε το βλέμμα μας, να βγούμε ωραίες βόλτες στη λιακάδα και να αρχίσουμε από τις αλάνες (όπου υπάρχουν), στις πλατείες των πανηγυρισμών και τα απίστευτα σημαιοστολισμένα περίπτερα και φυσικά στις βεράντες. Έχω υπόψη μου και μια εξαιρετική περίπτωση ακόμη, αλλά θα μου επιτρέψετε να την κρατήσω για τον εαυτό μου, να δοκιμάσω την τύχη μου...  Cool

Νικηφόρος
Καταγράφηκε
JiVass
Συνδρομητής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 280


DPGR-The Ministry of Digital Photography


Προφίλ
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: 28 Μάιος 2008, 16:56:16 »

Βρίσκω το θέμα εξαιρετικό, επίκαιρο και τολμηρό.
Θεωρώ ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακονίσουμε το βλέμμα μας, να βγούμε ωραίες βόλτες στη λιακάδα και να αρχίσουμε από τις αλάνες (όπου υπάρχουν), στις πλατείες των πανηγυρισμών και τα απίστευτα σημαιοστολισμένα περίπτερα και φυσικά στις βεράντες. Έχω υπόψη μου και μια εξαιρετική περίπτωση ακόμη, αλλά θα μου επιτρέψετε να την κρατήσω για τον εαυτό μου, να δοκιμάσω την τύχη μου...  Cool

Νικηφόρος

Εϊμαι περίεργος να δω τι μπορεί να σκέφτηκες!!!
Καταγράφηκε
Dr_Michael
Ιδρυτής του DPGR
Διαχειριστής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 10465


Panasonic LX3


Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: 30 Μάιος 2008, 11:56:34 »

’λλαξε ένα από τα έπαθλα με ακριβότερο και καλύτερο.
Καταγράφηκε

vmar
Συνδρομητής
*****
Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 547

Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος του DPGR


Προφίλ WWW
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: 21 Ιούνιος 2008, 09:20:00 »

Εχει αλλάξει κάτι στους όρους του διαγωνισμού σχετικά με τις διαστάσεις των φωτογραφιών; Η μέγιστη διάσταση δεν είναι πια 1000 pixel;
Καταγράφηκε

Canon, EOS 40D, EF-S 10-22, EF 24-105 L IS, EF 50 f1.4, EF 100 macro, EF 135 L, EF 100-400 L  IS, 420 EX - IXUS 800 IS
Σελίδες: [1] 2 |   Πάνω
Μεταπήδηση σε: