Αφηστε την ρε παιδια την ερμη την καρεκλα που την πιασατε ο ενας με κανονες και ο αλλος με τον χαρακα.
Την ειδα καπου παρατημενη,την εβγαλα,και αυτο ειναι ολο.
Σας αρεσε;χαιρομαι.Δε σας αρεσε;Το σεβομαι.
Δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια καρεκλα σε ενα τραπεζι..καμια κρυφη εννοια δια της γεωμετριας της.
υπαρχουν 3 τινα.
το ενα ειναι να ονομαστει η στηλη ''φωτογραφια προς επιδειξη'' (μονο) και να προσπερνουμε γενικως.
το δευτερο να ονομαστει η στηλη ''φωτογραφια προς επιδειξη και
αυτοκριτικη'' και οι υποιλοιποι να βαζουμε δαχτυλακια ειτε πανω ειτε κατω.
το τριτο ειναι να παραμεινει οπως ειναι και να διαλεγει ο αναρτων σχόλια χωρις να τα κριτικαρει.
δεν ξερω τι θα απογινει στο τελος, αλλά βλεποντας οτι θα προτιμουσες το δευτερο

θα σου πω μονο, οτι η φωτογραφια σου μ αρεσει.
Mητσο οχι δε προτιμαω το 2ο.Προτιμαω να μεινει η στηλη ως εχει δηλαδη "Εγχρωμη Καλλιτεχνικη Φωτογραφια προς επιδειξη και κριτικη"
Η αυτοκριτικη ειναι κατι που κανω μονος μου και οχι δημοσια.(οπως αλλωστε ειναι και το σωστο).
Η αντιδραση μου ηταν για τα σχολια τυπου "το διαστημα των εντος εκτος και επι τα αυτα ειναι μικροτερο του ημιτονου της υποτινουσας".Δηλαδη με λιγα λογια κοροιδευομαστε εδω μεσα απλα άμα γινεται πλαγιως περναει απαρατηρητο ενω αν γινεται ευθεως τρως αρνητικη.(*με συγχωρεις λοιπον stsk που απαντησα στη βλακεια με βλακεια)
Δεν εχω κανενα προβλημα με καμια κριτικη και το εχω αποδειξει τοσα χρονια στο dpgr.Μαλιστα ειμαι υπερμαχος του να γινεται σκληρη κριτικη και οχι χαδακια και φιλοφρονησεις οπως συνηθιζεται.
Η σωστη κριτικη ομως προυθετει καποια πραγματα για εμενα.
1.ειναι προσωπικη αποψη (σχεδον παντα)
2.Γινεται με τροπο κατανοητο προς τον φωτογραφο και δε του αναλυεις το καρμα και το σημειο G παραλληλα,ετσι κουβεντα να γινεται..
3.Γινεται σε φωτογραφιες που πραγματικα αξιζουν 2 λογια παραπανω απο το "Για μενα δε λειτουργει" ή ένα απλό "όχι".
και το προηγουμενο μου σχολιο κολλαει ακριβως σε αυτο το σημειο.Οτι η φωτογραφια δεν αξιζε κατι παραπανω απο ενα απλο "Οχι" ή "Ναι" την ωρα που 2 ποστ πιο πριν ανεβασα 11 φωτογραφιες στο ιδιο νημα.Προς τι λοιπον αυτη η φαγωμαρα για την καρεκλα;
Φιλικα