λοιπον φιλοι μου επιστρεφω κανοντας reply για να ανακοινωσω εναν διαγωνισμο που επεσε στην αντιληψη μου.
λεπτομαρειες στο στο
www.esp.grεγω απλως παραθετω το ενημερωτικο mail που μου στειλαν & ευχομαι σε ολους καλη τυχη!!!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Η σχολή φωτογραφίας E.S.P. διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: "ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"
Η σχολή φωτογραφίας E.S.P. λειτουργεί από το 1993. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει τριετή κύκλο σπουδών και ταχύρυθμα σεμινάρια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας
www.esp.gr (e-mail:info@esp.gr) 1ο Βραβείο:Δωρεάν παρακολούθηση του Α` έτους της E.S.P.(αξίας 2900 ευρώ)
2ο Βραβείο:Δωρεάν παρακολούθηση 3 σεμιναρίων της επιλογής σας(αξίας 510 ευρώ)
3ο Βραβείο:Υποβρύχια φωτογραφική μηχανή (αξίας 170 ευρώ) Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 23/09/02 στην ιστοσελίδα της σχολής.
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα. Όροι συμμετοχής:
Ο αριθμός των φωτογραφιών να μην ξεπερνά τις πέντε φωτογραφίες, οι διαστάσεις πρέπει να είναι από 15x21cm έως 20x30cm και μπορεί να είναι Α/Μ ή έγχρωμες ή ψηφιακά επεξεργασμένες.
Στείλτε τις εικόνες σας από 16/08/02 έως 16/09/02 μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σας στηνπαρακάτω διεύθυνση:
E.S.P.
Ναυμαχίας Έλλης 3-5
Λαδάδικα
Τ.Κ. 546 25
Θεσσαλονίκη
Για τυχον πληροφόριες που θα χρειαστήτε επικοινωνήστε με το 0310541148καθημερινά απο τις 09.30 εως 17.00